Urbanisme aprova el projecte per a obrir el carrer de l’horta d’en Cendra al barri del Carmè

València Noticies | Redacció.- El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, ha manifestat hui que la Junta de Govern Local, en la seua reunió de demà, aprovarà inicialment el projecte d’expropiació per a l’obertura del carrer de l’Hort d’en Cendra entre els carrers del Dr. Chiarri i de la Beneficència.

El projecte d’expropiació ha sigut valorat pels tècnics municipals en 317.000 euros, i disposa de crèdit pressupostari en l’actual exercici de 2016. Per això, després de l’exposició pública es podrà aprovar definitivament i procedir al derrocament del coll de botella urbanístic.

Sarrià asegura que tras el derribo se peatonalizará la calle para garantizar un acceso seguro al CP Santa Teresa.
image-351300

El Servici de Coordinació i Manteniment d’Infraestructures ja està elaborant el projecte de conversió en zona de vianants, que permetrà garantir un accés segur als alumnes del CP Santa Teresa, que té l’accés principal per este carrer.

Sarrià ha manifestat que amb esta actuació es produirà una millora important en la mobilitat de vianants de la zona, un espai singular on a més del CP Santa Teresa s’ubica l’IES del Carme i l’IVAM.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.