Urbanisme estudia delimitar i definir els usos de la Ciutat de l’Artista Faller

València Notícies | Redacció.- “L’Ajuntament, que treballa en la modificació puntual del planejament de la Ciutat de l’Artista Faller, estudia delimitar i definir els usos d’este enclavament per a evitar que es convertisca en un polígon industrial més”. Així ho ha explicat hui el regidor delegat de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, després de reunir-se amb el Gremi d’Artistes Fallers per a conèixer les seues reivindicacions.

En el marc de les accions iniciades per a revitalitzar la Ciutat de l’Artista Faller, el regidor ha visitat una exposició que reuneix propostes de l’alumnat d’arquitectura per a la urbanització i posada en valor d’este barri. I, seguidament, ha recorregut les naus i els solars existents per a conèixer, de primera mà, l’estat actual de la zona.

El concejal escucha las reivindicaciones del Gremio de Artistas Falleros.

Seguidament, Vicent Sarrià s’ha reunit amb representants del Gremi d’Artistes Fallers, els qui han exposat els problemes que travessa el sector i han reivindicat “la necessitat revitalitzar el barri per a reactivar el seu ofici”.

Els artistes fallers, que volen preservar l’essència del barri evitant que els tallers es convertisquen en negocis que poc tenen a veure amb les falles, també han sol·licitat la millora dels accessos al barri, i la inclusió del mateix dins de les rutes turístiques de la ciutat. I a més volen preservar l’essència del barri evitant que els tallers es convertisquen en negocis que poc tenen a veure amb les falles.

Per la seua banda, Vicent Sarrià ha reiterat el compromís municipal de delimitar els usos permesos en la zona industrial, i d’eliminar taps urbanístics com el del carrer Salvador Cerveró, que impedeixen que els camions puguen circular pel barri. El regidor també ha assegurat que l’Ajuntament intervindrà per a millorar l’accés des de la Ronda Nord als tallers, ja que actualment els camions han de donar molta volta entrant per zona residencial.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.