València Activa promou la formació i inserció laboral de persones en ris d’exclusió social

València Notícies | Redacció.- L’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València ha signat un conveni  amb la Lliga d’Educació i Cultura Popular amb la finalitat de promoure projectes de formació i ocupació per a persones en situació de vulnerabilitat social. La regidora de Formació i Ocupació, Sandra Gómez, ha destacat la importància de “obrir un ventall d’oportunitats especialment a aquelles persones que més ho necessiten, augmentant les seues oportunitats i millorant les seues condicions sociolaborals”.

L’acord, signat a través de la Fundació CV del Pacte per l’Ocupació en la ciutat de València, promourà la col·laboració entre ambdues entitats en matèria de formació i inserció sociolaboral, i a més impulsarà projectes de emprendimiento dirigits a col·lectius en situació de vulnerabilitat social.

Impulso a proyectos de emprendimiento para colectivos vulnerables.

Un dels programes concrets que es podria tancar en un futur i en el qual s’està treballant és ‘RomaniWomenJob’ que el seu objectiu és promoure la formació i posterior inserció laboral d’un grup de dones d’ètnia gitana.

Lliga Espanyola de l’Educació i la Cultura Popular

La Lliga Espanyola de l’Educació i la Cultura Popular és una ONG independent, constituïda en 1986 per a servir a objectius comuns d’interès general. Formen part  una xarxa de persones voluntàries i professionals que presten dia a dia servicis  socials, educatius, assistencials, compensatoris o de temps lliure.

A través de programes d’intervenció socioeducativa i sociocultural en sectors prioritaris com la infància, la família, la joventut o la immigració, la Lliga arriba cada any de manera directa i indirecta a més de 200.000 persones que es beneficien d’estos servicis. El seu principal objectiu és facilitar que la població en risc d’exclusió social tinga les mateixes oportunitats i que els factors econòmics i socials no els impedisquen tenir els mateixos drets.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.