València acull la tercera edició del Campionat d’Espanya de Triatló Mitjana Distància a 300W

València Notícies | Redacció.- Una vegada més, València es perfila com una ciutat que acull proves esportives i que és atractiva per a competicions molt diferents, en este cas és el triatló del diumenge 11. Per al bon desenvolupament de la prova i de l’activitat habitual de la ciutat, s’ha organitzat el dispositiu de trànsit oportú. Es recomana tant als qui vagen a participar, com als qui hagen de moure’s o circular per la zona, que estiguen atents a les indicacions. Valencia acoge la tercera edición del Campeonato de España de Triatlón Media Distancia a 300W.

El triatló s’iniciarà a les 7:30 h amb la prova de natació a la platja de les Arenes – Malva-rosa, una competició de tornada única de 1.900 metres. Continuarà a les 7:55 h amb la prova de ciclisme d’aproximadament 84 km de recorregut, per a la qual els participants eixiran pel carril bus del carrer de Pavia fins a la rotonda del final d’Isabel de Villena cap a Arnau de Vilanova sentit Port Saplaya.

Per a la volta a la ciutat, des de les 9:40 fins a les 12:00 h estarà tallat al trànsit l’accés per superfície de la V-21. A diferència de l’any passat, no aniran per l’avinguda dels Tarongers, sinó que en arribar a la rotonda de la V-21, l’agafaran en sentit contrari a la circulació cap al camí de Vera (per darrere de la Universitat Politècnica de València) i de nou fins a la platja.

 Olímpic masculí i femení

 A més, annexa a esta prova es disputarà l’Olímpic no drafting, que combinarà les distàncies d’1,5 km de natació, 40 km de ciclisme i 10 km de carrera a peu. Faran el mateix circuit, però amb les distàncies retallades i utilitzant els mateixos recintes per a transicions i metes. Açò sí, començarà una mica després: a les 7:45 h l’olímpic femení i a les 7:50 h el masculí.

A les 09:10 h s’iniciarà la carrera de 21 km pel Passeig Marítim, la Marina de València, i es creuarà per Enginyer Manuel Soto cap a l’avinguda de Joan Verdeguer, carrer d’Eivissa i tot l’antic llit del riu Túria per l’interior –pel que no afectarà el trànsit rodat-. Tornaran pel mateix itinerari i l’últim participant es preveu que creue la meta cap a les 14:15 h.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.