València acull novament la carrera 15K Nocturna

València Notícies | Redacció.- La V edició de la singular carrera 15 K Nocturna consolida esta prova en el calendari atlètic de la ciutat. Com en les edicions anteriors, esta prova atlélica que organitza la Fundació València Club d’Atletisme de la Comunitat Valenciana es presenta com una de les grans cites esportives de la ciutat. La regidora d’Esports, Maite Girau, ha presentat hui la carrera, acompanyada pel president del CA València Esports, Rafael Blanquer; el president de la  Fundació València Club d’Atletisme de la Comunitat Valenciana, Rafael Blanquer Ángel; i el director territorial de València del Banc Mediolanum, Ximo Maldonado.

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha subratllat la singularitat d’esta prova, tant pel seu recorregut com el seu horari, i ha assegurat que des de l’Ajuntament ja està organitzada l’activació de tots els mecanismes precisos per al bon desenvolupament de la prova, amb tota la seguretat tant per a la ciutadania com per als participants.

Presentación de la 15 K Nocturna.

Tal com han explicat els organitzadors, la 15K Nocturna València Banc Mediolanum repetirà circuit en esta V edició, amb un traçat totalment pla i vies àmplies, amb eixida des de l’avinguda del Port, que és el punt de partida des de la primera edició. La trajectòria definida travessarà el passeig de l’Albereda, les Torres dels Serrans, el Pont de Fusta, la plaça de Tetuan, els carrers de la Pau i de Sant Vicent Màrtir fins a la plaça de l’Ajuntament. Des d’ací continuarà pel carrer de les Barques, Colón, Plaça de Bous, Gran Via del Marqués del Túria, i gir cap al carrer de Jacinto Benavente, per a arribar al pont de Montolivet, l’avinguda de França i el carrer de Menorca. L’arc de meta estarà situat a l’altura del Magatzem 2 del Port de València, al costat de l’Edifici del Rellotge: un total de 15.000 metres.

De nou destaca l’increment de la participació femenina en esta convocatòria, que reflectix la presència creixent de les dones en l’esport en general, i en l’atletisme en particular. Fins al moment, les inscripcions de corredores superen ja el 30%.

La regidora d’Esports ha animat la ciutadania a disfrutar d’este espectacle esportiu de caràcter especial, i ha expressat els seus millors desitjos per a les i els corredors participants.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.