València celebrarà el 4 de març la carrera 10kfem 2018 – dia de la dona… esportista!

0131 10KFem La carrera 10KFem 2018 – Dia de la Dona…!Esportista!, que celebra enguany la seua quarta edició, es disputarà diumenge que ve, 4 de març a València. La prova, organitzada per la plataforma de promoció i foment de l’esport femení “Nosaltres esportistes” amb el suport de la Fundació Esportiva Municipal i la Diputació de València, començarà a les 9 del matí en el Passeig de l’Albereda, entre el pont del Real i el de l’Exposició. Este any, a diferència dels anteriors, l’itinerari transcorrerà pels carrers més cèntrics de la ciutat, inclosa l’emblemàtica Plaça d’Ajuntament.

 

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, ha participat hui en la presentació d’esta carrera, acompanyada per la directora de “Nosaltres Esportistes”, Maravillas Aparicio i la diputada d’Esports, Isabel García.

 

La regidora ha recordat que esta prova, que va començar a realitzar-se en 2015 per commemorar el Dia Internacional de la Dona des de l’àmbit esportiu, s’ha convertit en la primera prova 10K dirigida exclusivament dones a nivell nacional. “Des de llavors és una cita assenyalada per promoure la pràctica de l’esport entre les dones i posar en valor el treball de les esportistes”, ha manifestat.

 

Maite Girau ha destacat que “des de la Regidoria d’Esports i la Fundació Esportiva Municipal se segueix apostant per reduir la bretxa de gènere en l’esport municipal, i esdeveniments com este són els que ajuden a incorporar a la dona a l’esport”.

 

Les inscripcions per participar en esta competició 100% femenina es poden fer en línea, a través de la pàgina www.carrera10kfem.com/inscripcion, o bé de forma presencial en les plantes d’esports dels centres d’El Corte Inglés de València. La recaptació de les inscripcions és solidara i anirà íntegrament destinada a la Fundació ANAR.

 

Com ja va ocórrer el passat any, la plataforma “Nosaltres Esportistes” juntament amb les atletes del Club Atletisme Serrano ja han començat a impartir sessions d’entrenament gratuïtes a les dones inscrites que ho desitgen, tots els dissabtes a les 10.30 en les pistes d’atletisme del Jardí del Riu Túria. Els entrenaments estan dirigits, tant a les debutants com a les corredores professionals que vulguen superar la seua marca personal.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.