València Ciutat tindrà per primera vegada un pla de seguretat viària

València Notícies | Redacció.– La comissió sectorial de la Mesa de Mobilitat sobre seguretat viària creada per l’actual Govern de la Nau, on participen diverses entitats i associacions, va posar de relleu que l’Ajuntament de València no haguera elaborat mai un pla director de seguretat viària per a la ciutat, i més tenint en compte la gran pujada d’accidents que va registrar la ciutat des de l’any 2011 fins al 2014, que va ser d’un 20 per cent.

Grezzi en las Jornadas de mobilitat.

Per este motiu, l’Ajuntament de València ha començat a treballar ja en un pla director de seguretat viària per a la ciutat de València que hui ha presentat a la Mesa de la Mobilitat, a la que estan convidats representants de les regidories de Mobilitat Sostenible, Protecció Ciutadana, Urbanisme i Educació.

Es tracta d’un projecte que encara està en una fase inicial i que es marca una sèrie d’objectius com és la reducció dels accidents viaris a la ciutat o la protecció dels agents més vulnerables, com són els vianants, en primer terme, i també els ciclistes, en segon terme.

Ara cal encetar una sèrie d’entrevistes amb els agents implicats en la seguretat viària de la ciutat per a que assenyalen quines són les causes que, en base a la seua experiència, creuen que generen accidents en la ciutat.

Serà al mes d’octubre quan, després d’haver elaborat tota una sèrie de consultes i d’entrevistes, l’Ajuntament podrà presentar un document més avançat, i en mesures concretes per a reduir els accidents viaris a la ciutat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.