València reforça el dispositiu de platges per a Setmana Santa

Una agente contempla como dos socorristas sacan al presunto preahogado/ayto. vlc

Una agente contempla como dos socorristas sacan al presunto preahogado/ayto. vlc

D’11 a 16 hores hi haurà personal de salvament i socorrisme en la nostra costa

Des d’este dijous fins dilluns 2 d’abril, l’Ajuntament de València posa en marxa el dispositiu de platges per a Setmana Santa, per tal de proporcionar una major seguretat i assistència sanitària als ciutadans i turistes que visiten estos dies les platges de la Malva-rosa i del Cabanyal. El dispositiu, que està en funcionament d’11 a 16 hores, compta amb recursos humans i materials tant en matèria de salvament i socorrisme com en atenció sanitària. A més, es reforça el dispositiu de neteja de les platges de cara a l’augment de visitants.

 

La posta sanitària de Cabanyal número 3 està oberta des d’este dijous fins al dilluns en horari d’11 a 16 hores. Així mateix, també romanen ja oberts alguns dels quioscos de les platges de Malva-rosa i del Cabanyal, tant en mar com en ombra. Es recorda que el telèfon d’emergències de la Creu Roja és 963677375.

 

Pel que fa als recursos humans, hi ha un coordinador de platges, un socorrista aquàtic, un patró d’embarcació, un responsable de platja i un tècnic d’emergències sanitàries; a més el dispositiu compta amb un socorrista de posta sanitària, un metge i un personal d’infermeria. Respecte als recursos materials, salvament i socorrisme té una embarcació nivell C i un vehicle de transport; mentre que assistència sanitària compta amb la posta sanitària de Cabanyal número 3 i una ambulància SVA.

 

La Regidoria Gestió de Residus Urbans també ha preparat un dispositiu de neteja de les platges, que ja funciona des del 25 de març i que continuarà fins al 10 d’abril. A les platges urbanes de la ciutat (Malva-rosa i Cabanyal) es compta amb huit peons de dilluns a diumenge en horari de 7 a 10 h; un conductor de tractor i garbell de dilluns a dissabte de 7 a 10 h; un conductor, un peó i un camió Unimog de dilluns a diumenge, de 7 a 11.15 h; i un peó per a repassar les papereres dissabtes i diumenges, de 14 a 20.20 h. A més, el passeig Marítim compta amb tres peons per al servici de neteja de dilluns a diumenge, de 7 a 13.20 h.

 

A les platges dels Pobles del Sud (Pinedo, Saler i El Perellonet) el dispositiu compta amb 14 operaris de neteja manual de platges, que són distribuïts en les seues zones de treball per furgonetes; tres tractors neta-arenes mecànics; dos camions tot-terreny Unimog per a recollida de residus i borses generades pels operaris de neteja dotats de conductor i operari de recollida; quatre caixes de 20 m3 amb camió per traslladar els residus recollits a la planta de tractament.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.