València signa l’agermanament amb Xengdú

València Notícies | Redacció.- La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha signat ahir el memoràndum d’agermanament amb la ciutat xinesa de Xengdú, en un acte amb les principals autoritats municipals i representants de la Cambra de comerç i les universitats valencianes, que han acompanyat la primera tinent de acalde en este viatge institucional. Firma del memorando entre València y Chengdú.

Sandra Gómez ha destacat que este agermanament “propiciarà intercanvis universitaris, transferència de coneixement i tecnologia”. Per a Gómez, signar este agermanament és “una satisfacció per totes les oportunitats que a partir d’ara s’obriran entre ambdós ciutats”. Així, ha assenyalat que des de l’àmbit econòmic “ treballarem perquè València siga referent en el desenvolupament econòmic basat en la innovació i el talent” i ha posat en valor que es tracta de la capital de la província de Sichuan i amb més de 17 milions d’habitants està considerada com el Silicon Valley de la Xina.

El programa de treball a la Xina ha portat a la delegació municipal a visitar els principals centres estratègics de Xengdú, i demà està previst que Sandra Gómez presente el projecte Vit Emprén en el marc del Fòrum d’innovació dirigit als alcaldes de les ciutats germanes internacionals de Xengdú i, posteriorment, dins dels actes organitzats per la Fundació Turisme València presentarà la ciutat com a destinació turística.

Sandra Gómez ha recordat que este agermanament s’emmarca en una estratègia de “dinamització de l’economia de la ciutat” en el context nacional i internacional, en el qual té “una especial importància reforçar les relacions internacionals del govern local i gestionar i coordinar les actuacions municipals en matèria de promoció turística”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.