València Turisme acudeix al Saló Mundial del Turisme de París amb nous productes i la nova guia editada en francés

València Notícies | Redacción.– El Patronat de Turisme de València participa, amb la seua marca turística, València Turisme, en el Saló Mundial del Turisme – MAP de París des d’avui i fins al pròxim 19 de març.

València Turisme acudeix a la fira parisenca al costat de la Fundació Turismo Valencia i les marques Benidorm i Costa Blanca, a més de la pròpia Agència Valenciana del Turisme. Les marques valencianes comparteixen espai en l’estand de Turespaña, seguint la línia estratègica de col·laboració i cooperació institucional.

La ubicació conjunta de les destinacions de València ciutat, a través de la Fundació Turismo Valencia, i de València comarques, amb València Turisme, afavoreix la comunicació de l’oferta turística conjunta de destinacions valencianes.

El Patronat de Turisme de València participa en el Saló.

El Patronat de Turisme de València participa en el Saló.

Platges, senderisme, cicloturismo i gastronomia

El mostrador del Patronat, atès per tècnics de València Turisme, informarà sobre destinacions vacacionals de les comarques de València, amb l’objectiu de facilitar la planificació estival al turista francés. Les costes valencianes són una de les preferències del públic que visita la Fira de París que també mostra especial interès pel senderisme, el cicloturisme i la gastronomia.

A més, València Turisme presentarà en la MAP de París la guia desplegable de les comarques valencianes, editada en francès, i comptarà amb altres suports de promoció com el mapa de carreteres i les guies d’allotjaments.

Durant els dies de celebració del Saló Mundial del Turisme a París, tècnics del Patronat de Turisme mantindran diferents reunions de treball amb agents del sector i premsa especialitzada.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.