Verònica Ruiz lamenta el menyspreu de Diputació cap a la Casa Matutano

Matutano2 copiaLa regidora de Cultura envià una carta al diputat de Cultura demanant incloure als pressupostos una reforma estructural a la qual “seguim sense rebre cap resposta

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha denunciat la falta d’interés per part de la Diputació de Castelló per solucionar els problemes estructurals que té l’actual Museu d’Etnologia de la ciutat de Castelló. Ruiz ha explicat que “a aquest Ajuntament ja va passar per comissió d’estudi d’innovació l’estat de l’estructura de la Casa Matutano on van ser informats tots els partits polítics que formen aquesta comissió i donant part del mal estat estructural d’aquesta Casa que és summament visitada per castellonencs i forans”.

 La regidora de Cultura ha manifestat que “enviàrem una carta al diputat de Cultura fent-li saber el mal estat estructural de la Casa, que té bigues corcades i problemes vertaders d’accessibilitat, en la que li demanàvem que incloguera en el pressupost una partida pressupostària per a la seua reforma estructural”. A més, Ruiz ha recordat que no són problemes de manteniment “donat que el fem nosaltres des de l’Ajuntament”, sinó deficiències estructurals de l’edifici propietat de la Diputació de Castelló.

 D’aquest mode la regidora Ruiz ha denunciat que “seguim sense rebre cap notícia i els pressupostos no contemplen aquesta partida pressupostària, i això ens sembla un menyspreu cap a tota la ciutadania castellonenca perquè després lliges en premsa que verbalment tenen molta cura amb el patrimoni que respecta a Castelló i a la seua província”.

 Ruiz lamenta que a la carta “sol·licitàrem una cita amb ell [Vicent Sales] de manera formal per poder parlar al respecte d’aquesta Casa que és tan important per a tota la ciutadania, però tampoc hem tingut resposta”.

 Cal recordar que la carta manifestava la necessitat “d’un pla de rehabilitació complet per tal que l’edifici continue albergant el Museu Etnològic municipal i provincial amb les condicions i garanties necessàries, tant per a les peces de la col·lecció museogràfica que hi conté, com per als seus visitants”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.