VI Carrera de les Empreses Valencianes el diumenge 5 de febrer

València Notícies | Redacción.- La Policia Local de València s’ocupa del muntatge de la zona d’eixida a l’avinguda de Campanar a l’altura del número 92 a les 6.30 hores del matí d´aquest diumenge 5 de febrer, quan se celebra la VI Carrera de les Empreses Valencianes. La carrera comença a les 9.00 hores i es calcula que acabarà a les 11.00 hores. L’itinerari es compon de dos fases, una per circuit urbà i l’altra pels Jardins del Túria.

El itinerario se compone de dos fases, una por circuito urbano y la otra por los Jardines del Turia.

La Carrera Solidària de les Professions, que se celebra des de 2012, té com a objectiu que l’esport siga un punt de trobada entre els treballadors de les empreses que hi participen. Es tracta de “fomentar una actitud distesa i col·laborativa amb els companys propis i els altres corredors participants”, segons l’organització de la prova.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.