VII Volta a València-Trofeu Diputació

València Notícies | Redacció.- Un any més, el ciclisme té una cita molt important en la ciutat de València. Este dijous, 7 de desembre, la Plaça de l’Ajuntament donarà el tret d’eixida per sèptima vegada consecutiva, a la Volta a València – Trofeu Diputació que arranca en la capital del Túria.

7 Volta a València.

Esta prova per etapes, una de les més importants en el calendari nacional, reuneix als millors equips nacionals i estrangers que busquen les últimes oportunitats per a lluir-se i, al mateix temps, donar espectacle. 180 ciclistes pertanyents a 26 equips nacionals i internacionals  lluitaran per inscriure el seu nom en el palmarés d’esta carrera.  França, Mònaco, Portugal, Rússia o Japó estaran representats en esta VII Volta a València.

Quatre etapes, només una per a velocistes

 La Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana junt amb la col·laboració d’altres entitats han elaborat un recorregut en què la muntanya és el factor comú des del principi.

El dijous 7 de setembre se celebrarà la primera etapa entre València i  Riba-roja després de 140km plens d’alts de muntanya i un terreny infestat de pujades i baixades. L’eixida neutralitzada tindrà lloc des de l’emblemàtica Plaça de l’Ajuntament.

La segona etapa, el divendres 8, amb eixida i arribada a Olocau, serà la primera purament de muntanya amb un port de 1a i un altre de 2a categoria.

El divendres 9, el gran grup es desplaçarà a Nàquera. L’atractiu de la jornada serà un un circuit en què s’ascendirà cinc vegades un port de 3a categoria i l’arribada serà en alt, en l’ermita de Sant Francesc.

Montcada serà el punt final en esta sèptima edició. El dissabte 10 serà una etapa preparada per a velocistes en què els equips treballaran també per a mantindre amunt els seus líders i evitar sorpreses.

Agenda pròxims esdeveniments:

VII Volta a València – Trofeo Diputación

07 Set. 2017 | 15:00-19:00 | Plaça de l’Ajuntament de València http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/vii-volta-a-valencia-trofeo-diputacion/

València Triatló 2017

09 Set. 2017 | Tot el dia | La Marina de València

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/valencia-triatlon-2017/

10K de l’ Horta Castellar-Oliveral

10 Set. 2017 | 09:00 -13:00 | Castellar Oliveral

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/10k-de-lhorta-castellar-oliveral-2/

Urbans Festival 2017

16 Set 2017 | Tot el dia |

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/urbans-festival-2017/
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.