Vila-real acull la III Trobada d’Intercanvi d’Experiències en Educació Ambiental

13 centres d’educació Primària i Secundària de la província de Castelló participen de l’encontre amb diverses propostes per a millorar el medi ambient
 
El Termet de la Mare de Déu de Gràcia de Vila-real reuneix dissabte 30 d’abril a partir de les 9 h del matí 13 centres d’educació Infantil, Primària, Secundària i Especial provinents d’Almassora, Nules, Vall d’Uixó, Benicàssim, Castelló i Vila-real en la III Trobada d’Intercanvi d’Experiències en Educació Ambiental. L’activitat organitzada pel Seminari d’Educació Ambiental de Castelló (CsEA) selecciona 15 experiències relacionades amb el medi ambient. Els alumnes són els encarregats de contar al públic assistent les seues coneixences i d’aquesta manera es converteixen en els autèntics protagonistes de la jornada. L’activitat s’inicia a les 9 h del matí amb l’arribada i acreditació dels participants en el Saló d’Actes de l’Ermitori ubicat al costat de la capelleta de la Mare de Déu de Gràcia. A continuació es muntaran diversos panells amb informacions que arrepleguen temes relacionats amb la conservació del medi ambient. Entre les 9.30 h i les 16.30 h de la vesprada els alumnes dels centres convidats s’encarregaran de comunicar les seues experiències mitjançant suports audiovisuals.

 
Un curs escolar treballant pel medi ambient
El tractament de l’educació ambiental en Primària, el paper, l’activitat física saludable, l’efecte del canvi climàtic en les aus migradores, les energies renovables o la contaminació són alguns dels temes que es presentaran en públic.
Amb l’organització d’aquestes jornades el Seminari d’Educació Ambiental de Castelló ( CsEA) pretén promoure i fomentar el compromís de la comunitat escolar. Per al CsEA és molt important que tots els centres educatius de la província incideixen en una millora ambiental de la nostra societat des dels seus espais didàctics. La trobada permet oferir un punt d’encontre anual de tots aquells centres que tenen el medi ambient com un referent important en el seu projecte educatiu. També s’aposta per una millora de la conservació ambiental i social dels mateixos centres educatius.
La III Trobada compta amb la col·laboració i el patrocini d’AVEADS (Associació Valenciana d’Educació Ambiental i Desenvolupament Sostenible), la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vila-real i del CEFIRE de Castelló.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.