Vint-i-cinc agències de viatge compren nous productes de les comarques en el primer workshop de València Turisme sobre origen i destinació

TURIART_RETALLAT_0La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, obri aquesta vesprada, a les 19.30, el primer workshop entre agències de viatge i empreses valencianes de producte turístic organitzat pel Patronat de Turisme de València amb la col·laboració de l’Associació Empresarial d’Agències de Viatge (AEVAV) en el Cub de les Comarques.

Un total de 25 agències de viatge i 35 empreses de producte turístic han confirmat la seua participació en el I Workshop de les Comarques per a comprar nous productes turístics de les comarques valencianes. “És una gran oportunitat per a connectar a les empreses turístiques d’origen i de destinació i oferir, de manera conjunta, noves respostes al nou turista que arriba al nostre territori”, avança la diputada Pilar Moncho.

“Creiem i fomentem noves formes de gestió turística que cerquen, per damunt de tot, l’excel·lència dels nostres productes, i obrin noves vies per a explorar i treballar el nou model de turisme”, assegura la màxima responsable de l’Àrea de Turisme de la Diputació.

El Patronat de Turisme ha disposat 35 expositors en el Cub de les Comarques perquè, al llarg de la vesprada, les empreses puguen presentar els seus productes a les agències de viatge. La sessió finalitzarà amb un aperitiu de clausura per a tots els assistents.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.