Visita Ribó taula Dia de l’Epilèpsia

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha visitat la taula informativa instal·lada a la façana principal de l’Ajuntament per l’Associació d’Epilèpsia de la Comunitat Valenciana (ALCE) amb motiu del Dia Nacional de l’Epilèpsia. Ribó ha sigut rebut per la vicepresidenta i tresorera d’ALCE, Araceli García, qui li ha informat dels detalls de la campanya “Trencant estigmes”, posada en marxa  per esta  associació a través d’una campanya en MUPIS, autobusos i repartiment de futllets, que inclou també un concert solidari en el Palau de la Música. L’alcalde s’ha interessat per diferents aspectes relacionats amb esta malaltia que es calcula que a la Comunitat Valenciana afecta a entre 60.000 i 70.000 persones, com les accions de formació del professorat als col·legis o l’atenció especialitzada en centres de persones majors.0525 Epilèpsia (2)
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.