Voro Femenia pren possessió del seu càrrec com a diputat de Mancomunitats i Comarcalització

VORO 1Voro Femenía ha pres possessió del seu càrrec com a diputat de Mancomunitats i Comarcalització en substitució de Diana Morant, qui ha deixat aquesta ocupació per a centrar-se en la seua tasca d’alcaldessa en el municipi de Gandia. Femenía és alcalde de l’Alqueria de la Comtessa i president de la Mancomunitat de La Safor, per la qual cosa és bon coneixedor de la realitat de l’àrea que a partir de hui dirigeix.

 

“Comence aquesta nova etapa amb ganes, continuant el gran treball realitzat per Diana Morant, tractant de donar resposta als desafiaments que des de l’àrea s’hagen d’escometre”, ha assenyalat Femenía, qui ha indicat que el principal repte al que s’enfronten aquestes entitats és el de la definició de les competències pròpies, en un moment crucial amb l’elaboració de la llei de comarcalització en la qual està treballant la Generalitat Valenciana, i en el procés de preparació de la qual espera formar part el nou diputat.

 

“Després de 22 anys de treball com a regidor, alcalde i en la pròpia Mancomunitat de La Safor és un honor tenir l’oportunitat de treballar ara també per la ciutadania de la província”, ha destacat el ja diputat de Mancomunitats i Comarcalització, qui així mateix ha indicat que espera “poder fer equip amb la bancada de Govern per a treballar tots junts en benefici de tots els valencians i valencianes”

– See more at: http://www.dival.es/sala-prensa/content/voro-femenia-pren-possessio-del-seu-carrec-com-diputat-de-mancomunitats-i-comarcalitzacio#sthash.9QP7vR7r.dpuf

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.