BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Xavi Castillo repassa a la Mostra de Xirivella els seus millors moments

El Péndulo | Redacción.- La 22a Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella va desplegar anit la seua vena més canalla amb l’actuació en doble sessió de Xavi Castillo. Humor àcid, irreverent, sàtira, crítica mordaç cap a la classe política i l’església, i cap a qualsevol personatge públic que destaque pels seus excessos o declaracions fora de to que potser motiu de burla d’un Xavi Castillo que en directe i quan s’apaguen els focus de l’escenari no deixa canya dreta.

Castillo en un momento de su actuación.
image-262301
En la jornada d’ahir dissabte, La Mostra va seguir avant amb la seua programació, sumant-se això si, als cinc minuts de silenci proposats per l’ajuntament a les sis de la vesprada i en la mateixa plaça del consistori, en record a les víctimes dels atemptats a París.

El propi Xavi Castillo també va fer la seua particular reflexió i va destacar la dificultat de treballar a l’escenari en moments així, encara que va agrair la normalitat i l’exigència de coherència a l’hora de denunciar qualsevol acte terrorista.

En les seues dos sessions de vesprada i nit, Xavi Castillo, va omplir el Teatre- Auditori de Xirivella i va tindre moments hilarants en què el públic va disfrutar recordant les seues imitacions de Rita Barberá o Juan Cotino i el que ell mateix va comentar com la irrupció de personatges nous en escena com els polítics Ximo Puig o Carolina Punset, a més de destacats membres de l’església com l’arquebisbe Cañizares. Un altre dels moments destacats va ser, sense dubte, la seua particular visió del sentiment independentista a Catalunya.

Darrere dels quinze dies intensos de programació, la Mostra despedix esta vesprada la seua 22a edició amb un últim espectacle: ‘Kibubu’, dirigit a tots els públics, de la companyia basca Marie de Jongh, que ha recollit nombrosos premis internacionals. Una obra que parla de respecte i llibertat en què persones i animals són els protagonistes.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.