XIII Marxa Cicloturista Comunitat Valenciana

marcha_cicloturista_comunitat_2018_06-960x450

Un any més, la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana organitza la XIII edicióde la Marxa Cicloturista a la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc el pròxim 30 de setembre.

La marxa té un recorregut assequible per a tot aficionat al ciclisme, amb una distància de 85km i 500 metres de desnivell. La major part del seu recorregut transcorre neutralitzada, sent l’ascensió a “Pedreres” i al “Garbí” lliure perquè tots puguen botar-se foc si els abellix i donen les forces.

L’eixida i meta estarà situada als voltants del Palau Velódrom Lluís Puig, on es farà l’entrega de trofeus.

Prova limitada a 500 participants.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.