Ximo Puig coincideix amb Compromís i Podem en la possibilitat de poder revisar el pacte de govern

 

Generalitat-Valenciana-Nadal-GENERALITAT-VALENCIANA_ARAIMA20160104_0118_57
image-294941

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha coincidit aquest dilluns amb la vicepresidenta, Mònica Oltra, i amb el portaveu de Podem en les Corts,Antonio Montiel, que el pacte de govern –l’Acord del Botànic–, que van signar PSPV, Compromís i Podem és “revisable” per poder-lo “millorar”. “No es pot fossilitzar cap tipus d’acord”, ha subratllat.

“L’acord té les seves pròpies regles de funcionament i de revisió permanent”, ha manifestat el cap del Consell, que ha indicat que existeix “un full de ruta” en el qual “es van establint les premisses que corresponen”. En aquest sentit, considera que “es pot revisar per millorar” perquè “és un instrument viu”. Així, ha posat l’accent que el pacte “té les seves vies de diàleg i de renovació”.

“Fins al moment ha funcionat molt correctament” l’acord de govern, ha dit el president, que també ha assenyalat irònicament que “hi ha molta gent que està decebuda perquè ens donaven dos o tres mesos de vida i ja en portem sis“.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.