Ximo Puig “prefereix un acord de govern amb mirada progressista” que el pacte PSOE-Ciutadans

El president de la Generalitat Valenciana i líder del PSPV, Ximo Puig, ha manifestat aquest dimecres, preguntat sobre el  pacte d’investidura segellat pel PSOE i Ciutadans, que ell prefereix “un acord amb una mirada progressista clarament”. En la roda de premsa de presentació de la gira ‘Raimon a casa’, Puig ha dit que té “confiança” en el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, i espera “que es facin les coses d’una manera adequada”.

Sobre aquest tema, Puig ha precisat que no farà una valoració en profunditat d’un document que encara desconeixia, i ha dit que no ha tingut “temps ni oportunitat” de poder “valorar” l’acord en el seu conjunt “ni tampoc de la dinàmica de la negociació, de la qual estic fora”.

“Tinc confiança en el secretari general del PSOE –ha assenyalat– i espero que es facin les coses d’una manera adequada. D’altra banda, lògicament jo prefereixo un acord amb una mirada progressista clarament; l’aritmètica és molt complicada i cal veure de quina manera es conjuga”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.