150 escolars de Patraix fan un passeig en bici per la ciutat amb motiu de la setmana de la Mobilitat

València Noticies | Redacció.– L’alcalde de València, Joan Ribó, junt a la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha rebut este matí una representació d’un grup de 150 escolars procedents de l’institut Joanot Martorell del barri de Patraix i el col·legi Salgui, de Sant Marcel·lí. Xiques i xics han participat després en el passeig amb bicicleta organitzat per la Policia Local de València, en el marc de les activitats de la Setmana de la Mobilitat.

Junt als joves esportistes, han participat en el passeig un grup de policies locals que han acompanyat els escolars al llarg del recorregut. Durant la recepció l’alcalde ha animat els escolars “perquè facen esport i s’alimenten de forma saludable”.

el-alcalde-joan-ribo-los-recibe-en-el-salon-de-cristal-del-ayuntamiento
image-422101

Dins del programa d’activitats de la Setmana de la Mobilitat, a les sis d’esta vesprada, el parc de l’Oest serà l’escenari d’una xerrada sobre els problemes i avantatges de l’us de la bicicleta a les ciutats a càrrec d’Antonio Mateu i Luis Noé, de l’Associació de Ciclistas Urbanos de València.

A la mateixa hora es celebrarà al centre d’innovació Las Naves un taller gratuït de ciclocostura, impartit per la dissenyadora Elisabeth Lorenzi. En este taller s’ensenyarà com reciclar cautxú de les càmeres de la bicicleta, de les cobertes, i d’altres llocs insospitats de la bici per a crear accessoris i aplicacions d’ús personal o per afegir-los a la bicicleta, com ara cinturons, pegats, polseres, matrícules o borses.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.