18 persones s’incorporen al treball del servici Devesa-Albufera amb el pla d’ocupació

Valencia Noticias | Redacción.- “La protecció del nostre entorn i especialment d’un paratge tan ric per la seua biodiversitat, com la Devesa del Saler, és un objectiu prioritari de la nostra acció de govern, com també ho és posar la gent en el centre de les nostres polítiques. Per això valorem molt positivament que 18 persones s’hagen incorporat a treballar en el servici Devesa-Albufera”, ha afirmat el regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo.

Entre los 18 nuevos trabajadores hay dos oficiales y ocho operarios de una brigada de vivero.
image-290306

Entre els 18 nous treballadors hi ha dos oficials i huit operaris d’una brigada de viver, que s’encarreguen de la producció de planta i de la regeneració de la Devesa. El seu objectiu és produir plantes autòctones a partir de llavors; reg, manteniment i adequació de les plantes en el viver; i la posterior repoblació de les dunes i del bosc de la Devesa. “El degoteig continuat d’actuacions en el bosc de la Devesa demostra l’interés que té en ell este Equip de Govern. El nostre compromís es ferm, com hem dit ja públicament i en reunions amb els veïns i les veïnes de la zona: continuarem treballant per la conservació i millora d’este tresor mediambiental que és patrimoni de la ciutadania de València”, ha afirmat Campillo.

També hi ha cinc informadors mediambientals, la funció dels quals és informar la gent que visite la Devesa del Saler i l’Albufera dels seus valors naturals i culturals. De fet, s’encarreguen també de tot el material divulgatiu del servici i de la realització d’itineraris guiats (sentits, botànics, històrics, paisatgístics i lúdics).

Per últim, també s’hi han incorporat tres administratius per atendre els veïns i veïnes que ho requerisquen i per abordar els treballs relacionats amb l’àmbit administratiu en el servici Devesa-Albufera.

 

El pla d’ocupació de què es nodreix ara este servici va des d’este dimecres passat, dia 16, fins el proper 15 de març.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.