Chelva sol·licita assessorament de la Diputació per a millorar la gestió municipal

SONY DSC
image-290630

SONY DSC

La diputada d’Assistència i Assessorament Municipal, Conxa Garcia, ha rebut a l’alcalde de la localitat dels Serrans per a atendre les peticions del seu municipi

La diputada d’Assistència i Assessorament Municipal, Conxa Garcia, ha rebut a l’alcalde Chelva, Roberto Rubio, per a atendre la petició que els tècnics de la Diputació ajuden a aquest ajuntament en temes de gestió municipal i, especialment, de comptabilitat i crèdits que hi ha pendents.
Conxa Garcia li ha confirmat a Roberto Rubio que per al pròxim any tindrà en compte aquesta necessitat de gestió municipal que “és prioritari per a molts consistoris que no tenen capacitat adquisitiva ni de personal per a assumir-la”.D’altra banda, l’alcalde de Chelva ha comentat amb la diputada Garcia que els pobles xicotets que han de portar avant la comptabilitat i que es troben, a més, amb problemes de cobraments, i veuen difícil la manera de solucionar-ho i amb l’assessorament d’un professional van a poder oferir solucions a l’ajuntament i als ciutadans, que volen que s’executen els comptes correctament i amb total transparència.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.