banner_990x90_EFE (1)

Chelva sol·licita assessorament de la Diputació per a millorar la gestió municipal

SONY DSC
image-290630

SONY DSC

La diputada d’Assistència i Assessorament Municipal, Conxa Garcia, ha rebut a l’alcalde de la localitat dels Serrans per a atendre les peticions del seu municipi

La diputada d’Assistència i Assessorament Municipal, Conxa Garcia, ha rebut a l’alcalde Chelva, Roberto Rubio, per a atendre la petició que els tècnics de la Diputació ajuden a aquest ajuntament en temes de gestió municipal i, especialment, de comptabilitat i crèdits que hi ha pendents.
Conxa Garcia li ha confirmat a Roberto Rubio que per al pròxim any tindrà en compte aquesta necessitat de gestió municipal que “és prioritari per a molts consistoris que no tenen capacitat adquisitiva ni de personal per a assumir-la”.D’altra banda, l’alcalde de Chelva ha comentat amb la diputada Garcia que els pobles xicotets que han de portar avant la comptabilitat i que es troben, a més, amb problemes de cobraments, i veuen difícil la manera de solucionar-ho i amb l’assessorament d’un professional van a poder oferir solucions a l’ajuntament i als ciutadans, que volen que s’executen els comptes correctament i amb total transparència.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.