La Diputació retransmetrà per internet les reunions de les seues Meses de contractació

Nofuentes foto_Abulaila (1)
image-290621
El diputat Nofuentes avança que ja s’ha iniciat el procediment per a la contractació de la tecnologia necessària per a “donar la màxima transparència a les sessions”

Les Meses de contractació de la Diputació de València s’obriran al públic per primera vegada, via internet, en els primers mesos del pròxim any, segons ha avançat el diputat de la Central de Serveis Innovadors i Sostenibles de la corporació, Bartolomé Nofuentes.
El diputat ha assegurat que la corporació ja ha iniciat el procediment per a contractar la tecnologia necessària per a fer públiques les reunions per streaming (televisió per internet), “alguna cosa plantejat des del principi d’aquest mandat des del departament de Contractació per a donar accés als ciutadans i altres agents implicats en aquests processos”, ha apuntat.“Donar transparència màxima als processos de contractació és un pas important per a l’obertura real de la institució a la ciutadania i per a avançar en la transparència institucional màxima que cerca l’equip de Govern de la Diputació”, ha manifestat el diputat. En la seua opinió, “la millor forma de lluitar contra la perversió dels espais públics no és excloure, sinó articular mecanismes de fiscalització i control, així com ampliar la participació dels agents socials en ells, la qual cosa, al seu torn, enriqueix la presa de decisions”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.