4.500 persones es matriculen en la Universitat Popular a través de la matrícula online

València Notícies | Redacció.- La Universitat Popular de València ha matriculat 4.500 persones fins les 13:30 hores en el primer dia que s’ha obert el termini de matrícula on-line. Es tracta de la primera vegada que la UP utilitza les noves tecnologies per a fer la matrícula amb l’objectiu de facilitar el procés al ciutadà i fer-lo més còmode i accessible. D’esta manera s’estalvien procediments burocràtics. A més, s’ha reservat un 20 per cent de les places per a matrícula presencial. Una clase de la Universidad Popular.

“Per fi la Universitat Popular de València s’adapta al segle XXI i contempla la matrícula a través de les noves tecnologies. Era incomprensible que el Partit Popular tinguera este important centre educatiu municipal tan oblidat. Des del Govern de la Nau estem impulsant i modernitzant la Universitat Popular de València”, ha dit Lozano.

Cal dir que la plataforma de pagament ha patit una incidència puntual durant el matí que ha generat algunes dificultats per realitzar el pagament de la matrícula. No obstant, Bankia ha aconseguit resoldre el problema i el procés de matrícula ha contiuat de la manera prevista.


Lozano ha agraït l’interés de la ciutadania en les activitats de la UP i ha recordat que amb un total d’11.000 places per a este curs la UP continua avançant per oferir un model atractiu i de proximitat per a tots els veïns i veïnes de la ciutat. Així mateix, ha animat a la ciutadania a continuar oficialitzant les matrícules “en l’àmplia i variada oferta que oferim”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.