727 adults han participat enguany en l’escola de mares i pares del Pla Municipal de Drogodependències

València Notícies | Redacció.- L’hemicicle municipal acollirà esta vesprada, a les 20.00 hores, la clausura del curs 2016-2017 de l’Escola de Mares i Pares, un programa del Pla Municipal de Drogodependències de la Regidoria de Sanitat i Salut que proporciona als adults recursos educatius per a afavorir el desenvolupament integral dels seus fills.

Durant este acte, la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, lliurarà un diploma d’assistència a estos pares i mares que han assistit regularment a este curs “per l’interés i l’esforç demostrat”, i diversos materials formatius sobre la promoció de la salut i la prevenció de les addiccions tant amb substància com sense.Ayuntamiento de Valencia.

La regidora ha recordat hui que l’Escola de Mares i Pares “es dirigix a progenitors amb fills en edat escolar amb l’objectiu de proporcionar-los més eines a l’hora de promoure i fomentar en els seus fills les habilitats personals i socials suficients que els permeten afrontar l’educació en la prevenció de les conductes addictives”.

“Actualment, els temes que, en este sentit, més preocupen els pares són el consum d’alcohol i de cànnabis en menors, així com l’ús abusiu de les tecnologies. S’ha introduït el problema de la violència en les aules ampliant així els camps sobre els quals versen les xarrades”, ha explicat Maite Guirau.

Les Escoles de Mares i Pares es duen a terme en tots els col·legis públics i concertats de la ciutat de València que així ho sol·liciten. Al llarg del curs, es realitzen 8 sessions de treball d’hora i mitja de duració cadascuna, en les quals s’aborden temes com la socialització dels xiquets i la prevenció de les addiccions a través de la família. En esta última edició hi han participat pares i mares amb fills que cursaven estudis en escola infantil, primer nivell i segon nivell.

A l’acte està previst que assistisquen uns 160 pares i mares dels col·legis següents:

PRIMER NIVELL

 1. IES CID CAMPEADOR
 2. CP MANUEL GONZÁLEZ MARTÍ
 3. CC LUIS DE SANTÁNGEL
 4. CC ESCUELAS SAN JOSÉ
 5. CC ARGOS
 6. CP CASTELLAR-OLIVERAL
 7. CP SAN PEDRO DE VALÈNCIA
 8. CC SAGRADA FAMILIA
 9. CP ANTONIO MACHADO
 10. IES MALILLA
 11. IES DISTRICTE MARÍTIM
 12. CP RAFAEL ALTAMIRA
 13. CP 9 D’OCTUBRE
 14. CC SAN PEDRO PASCUAL

ESCOLA INFANTIL

 1. CC SAGRADA FAMILIA (P. J. O.). Grup 1
 2. CC SAGRADA FAMILIA (P. J. O.). Grup 2
 3. ESCOLA CASA CARIDAD (Benicalap)
 4. ESCOLA CASA CARIDAD (passeig de la Petxina)
 5. CP MARE NOSTRUM
 6. ESCOLA INFANTIL LES RONDALLES
 7. CP MANUEL GONZÁLEZ MARTÍ
 8. CP 9 D’OCTUBRE

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.