A la Pobla de Vallbona, Pep Castellano farà animació lectora de El rap de la gallina Carolina i altres contes

9788489663961_04_h
image-427432
La gallina Carolina continua amb la seua imparable carrera musical, allí on la reclamen, sempre atenta als seus fans. Aquesta vegada, visitarà la Pobla de Vallbona, dins dels actes Lletres a la Vallbona. Serà el pròxim dimarts 18 d’octubre a les 17:30 hores, en la Biblioteca Municipal (Av. Colon, 95).

Els que coneixen la història d’El rap de la gallina Carolina, de Pep Castellano i Canto Nieto, no es cansen de ballar, cantar, escoltar i llegir l’artista independent que més sona a tot arreu!

Però, a part de sentir el famós rap de la gallina Carolina, també faran animació d’altres llibres, que han publicat en tots aquests anys.

Pep Castellano (Albocàsser, 1960) i Canto Nieto (Zamora, 1960) són una parella molt animada i riallera. Els agrada inventar-se històries i explicar-les. No seria estrany que te’ls trobares a l’escola, a la ràdio o en qualsevol racó explicant un conte. L’un com a escriptor i l’altra com a il·lustradora ja han fet alguns llibres conjuntament. Per exemple, en Edicions del Bullent han publicat Marta Martí, la reina del rodolí, Jaume, el gos i l’humà rabiós, Les puces vampires, Marta Teixidor, la dona ascensor, Domadora de mar, Els pirates no ploren,La Panderola, un tren que vola i Guardians del gel.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.