Llorenç Giménez, conta-contes i autor de La mona lectora, a Alginet i a Puç ol

Què tenen en comú Llorenç Giménez i La mona lectora?
Que són conta-contes.

alginet-i-pucol
image-427435

Llorenç és un dels millors conta-contes del País Valencià i la mona ho és de la selva, concretament de la riba esquerra del riu Limpopo.
I com a conta-contes que és, Llorenç va pel món contant i explicant. Els propers dies serà a la biblioteca Pública d’Alginet i a la Fira solidària de Puçol.
Són conta-contes, no són presentacions ni animacions lectores. Ara, segur que si aneu a les llibreries d’Alginet i de Puçol podreu comprar el llibre i ell us el signarà amb molta il·lusió. I us avisem perquè de veres que paga la pena.
El llibre perquè és una història divertida i endrescadora d’una mona curiosa, solidària i treballadora. I valenta, també. L’ha il·lustrat Núria Feijoó, que és tota una artista.
Els contes de Llorenç són famosos en el món sencer per encaterinar a menuts i grans.
Vols saber més sobre el llibre? http://www.bullent.net/libro/3199-La_mona_lectora

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.