Castelló signa un conveni amb Turisme per promocionar el producte turístic local

firma-convenio-avt
image-427438
La regidora Patricia Puerta analitza costat de Francesc Colomer les sinergies per potenciar la ciutat com a destinació turística

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Castelló, Patricia Puerta, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, han signat avui un acord de col·laboració pel qual l’Agència Valenciana de Turisme aporta 20.000 euros per a la realització d’accions de difusió i promoció del producte turístic del municipi de Castelló. Tant Porta com Colomer han destacat la importància de “trobar sinergies que ajudin a posar en valor el turisme local i difonguin el potencial de Castelló com a ciutat turística”.

L’objecte d’aquest conveni, segons han explicat, es destinarà essencialment a col·laborar en la realització del segon congrés de gastronomia de la ciutat de Castelló; la promoció i difusió de Castelló a la fira de Fitur; l’edició de la guia turística de la ciutat i la promoció en webs gastronòmiques.

Puerta ha agraït “el suport de l’Agència Valenciana de Turisme en accions que ajuden a posar en valor alguns dels elements que ens fan singulars, com la gastronomia o les festes de la Magdalena, que fossin alguns dels protagonistes a Fitur”. La signatura s’ha celebrat avui a la Casa dels Caragols en un acte en el qual s’han compromès a “seguir obrint oportunitats de col·laboració”, segons ha explicat l’edil.

Un dels esdeveniments que s’emmarca dins de la col·laboració subscrita és el congrés de gastronomia i vi, amb el qual Castelló reuneix els millors professionals de la cuina, del vi i de la restauració a través de ponències, tastos, showcooking i tallers. “La col·laboració de l’AVT és essencial per convertir a Castelló en un aparador de les últimes tendències en el sector culinari i contribueix a desestacionalitzar el sector turístic, un dels nostres objectius com a Govern municipal”, ha defensat la responsable municipal de l’àrea de Turisme, Patricia Puerta.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.