BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Acaben els treballs de desbrossament de la Devesa

València Noticies | Redacció.- La Regidoria de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, ha informat que hui han acabat els treballs de poda i desbrossament que s’han dut a terme per part dels treballadors del Servici de Devesa-Albufera.

Els treballs han consistit en la neteja dels camins pròxims a les urbanitzacions de la Devesa, així com en la retirada de l’acumulació de pinotxa i branques seques que hi havia a la carretera. També s’han netejat i podat els camins que hi ha al voltant de la platja de l’Arbre del Gos, i s’han obert accessos a esta platja que feia molt de temps que havien quedat tancats per la vegetació.

El paseo peatonal de un kilómetro ha quedado completamente limpio de matojos.
image-413485

També s’ha netejat de matolls i branques seques tot el quilòmetre que forma el passeig per a vianants i s’ha eliminat la vegetació detectada a les dutxes de la platja. El regidor de Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha manifestat que “la preocupació del Govern de la Nau sempre és el benestar dels veïns i veïnes i els visitants de la zona. A més, estos treballs són fonamentals per al manteniment i la prevenció d’incendis en l’entorn natural més important de la nostra ciutat”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.