Acaben els treballs de desbrossament de la Devesa

València Noticies | Redacció.- La Regidoria de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, ha informat que hui han acabat els treballs de poda i desbrossament que s’han dut a terme per part dels treballadors del Servici de Devesa-Albufera.

Els treballs han consistit en la neteja dels camins pròxims a les urbanitzacions de la Devesa, així com en la retirada de l’acumulació de pinotxa i branques seques que hi havia a la carretera. També s’han netejat i podat els camins que hi ha al voltant de la platja de l’Arbre del Gos, i s’han obert accessos a esta platja que feia molt de temps que havien quedat tancats per la vegetació.

El paseo peatonal de un kilómetro ha quedado completamente limpio de matojos.
image-413485

També s’ha netejat de matolls i branques seques tot el quilòmetre que forma el passeig per a vianants i s’ha eliminat la vegetació detectada a les dutxes de la platja. El regidor de Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha manifestat que “la preocupació del Govern de la Nau sempre és el benestar dels veïns i veïnes i els visitants de la zona. A més, estos treballs són fonamentals per al manteniment i la prevenció d’incendis en l’entorn natural més important de la nostra ciutat”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.