Advocats de València, Sueca i Alzira assisteixen als ciutadans sobre problemes hipotecaris i mediació familiar amb suport de la Diputació

València Notícies | Redacció.– Els Col·legis d’Advocats de València, Sueca i Alzira han realitzat un total de 2.366 assistències al llarg de 2016, en el marc del conveni de col·laboració amb la Diputació de València, en matèria hipotecària i de mediació familiar. La Corporació manté el present any un pressupost de 232.380 euros per a “donar aquest servei als pobles”, segons la diputada Conxa García, que ha explicat que “hi ha moltes qüestions problemàtiques a les quals estem donant eixida”.Conxa García durante un Pleno de la Diputación (Foto-Abulaila).

Es tracta d’un conveni en funcionament des de 2013, que el seu principal objectiu és la prestació de serveis de mediació familiar, assessorament jurídic i intermediació i negociació sobre préstecs i arrendaments per a evitar desnonaments de l’habitatge habitual. “La mediació està de moda, hi ha molts conflictes que no fa falta que es resolguen en un jutjat. Es tracta de treballar i d’intervenir entre les parts per arribar a un consens”, ha assenyalat la diputada de l’àrea d’Assessorament Municipal.

A aquestes situacions difícils, que encara persisteixen, s’han unit noves problemàtiques relacionades amb la sol·licitud de constitució de despeses d’hipoteca, clàusules sòl i altres matèries, que també poden estar subjectes al seu estudi i valoració en el marc de l’assistència i assessorament que ofereix el conveni. “El balanç és molt satisfactori. Hem assentat les bases i ara cal seguir avant”, ha afirmat Conxa Garcia.

Per Col·legis d’Advocats, el de València és el que més assistències ha realitzat, amb un total de 2.050. Per la seua banda, el d’Alzira ha dut a terme 253 i el de Sueca 63. A través d’aquest conveni, es tracta de donar resposta a la dramàtica situació de les persones que no poden atendre les obligacions contretes amb els bancs, així com prestar assistència en qüestions familiars. Els municipis que estan adherits a aquests convenis són Carlet, Catarroja, Gandia, Llíria, Massamagrell, Moncada, Ontinyent, Paterna, Picassent, Quart de Poblet, Requena, Sagunt, Torrent, Xàtiva, Alzira i Sueca.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.