Agenda d’actes de la Generalitat Valenciana – 9 d´Octubre Dissabte 1 d’octubre:

 • Jornada de portes obertes al Palau de la Generalitat amb recorregut delimitat 9:00 – 20:00

 

9 Museus oberts fins a les 00:00: IVAM, MUVIM, Centre del Carme, Beneficència, Museu de la Ciutat, Museus de Belles Arts de València i Castelló, el MARQ i el Museu de Belles Arts Gravina.

9 Palaus oberts de 10:00 a 20:00: Palau de la Generalitat, Palau dels Almiralls d’Aragó – Banys de l’Almirall, Palau dels Borja-Corts Valencianes, Palau de la Batlia, Palau del marqués de la Scala, Palau dels Català de Valeriola, Palau del marqués de Malferit, Palau dels Mercaders, Palau d’en Bou.

 • 11:30 XXXVI Acte homenatge popular a Tombatossals a l’Ermita de Sant Francesc de la Font i paratge del Molí de la Font a Castelló
 • 17:30 – 20:30 Dia del Cant Valencià dEstil a Castelló. Cercavila + Actuació a les 19:30 en l’escenari del Grup Ramell a la Plaça Major de Castelló.

Actuació itinerant que recorre diverses places del centre històric de la ciutat i que finalitza en una actuació en la Plaça Major de Castelló. L’entrada és gratuïta.

▪   17:30 Plaça de la Pau

▪   17:55 Plaça de Santa Clara

▪   18:20 Plaça de la Pescateria

▪   18:45 Plaça de l’Herba (Casa Abadia)

▪   19:10 Carrer Arxiprest Balaguer (lateral de Santa Maria)

▪   19:20 Plaça Major: cantà amb la interpretació de lafandangà pel Grup Ramell

▪   20:30 Final

 • 18:00 Concert de la Banda Musical U.D.P. deLlíriaCamp de TúriaSerranos a la Plaça de Sant Llorenç en València
 • 18:00 II Entrada Infantil de Moros i Cristians a València Plaça del Comte de Bunyol, Carrer dels Cavallers, Carrer dels Serrans i Plaça dels Furs
 • 18:00 Concert Dani Miquel en el Teatre Arniches d’Alacant
 • 20:00 Representació de les ambaixades de la conquesta a la Plaça dels Furs de València.
  Embaixades de la Conquesta 2015 (6)

  Representació de les ambaixades de la conquesta a la Plaça dels Furs de València

 • 22:30 Concert de Música Mediterrània: Xiromita Trad Project a l’Ermita de la Magdalena de

 

Castelló

Miquel Gironés (dolçainer), Miquel Gil (veu), Rafel Arnal (veu), Abel Garcí (viola de roda i laüt), Toni Porcar (guitarra), Gusmà Gil (baix) i Víctor Través (percussió)
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.