Albaida finalitza la senyalització de la ruta “ La Séquia del Port”

Albaida FOTO
image-289769
L’Ajuntament d’Albaida finalitza la senyalització de la ruta turística “La Séquia del Port” amb la col·laboració del Patronat de Turisme.
La diputada de Turisme, Pilar Moncho, i l’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, han signat recentment el conveni de col·laboració per a l’adequació de l’itinerari.

La instal·lació de la senyalètica permet oferir una informació detallada dels principals atractius de la ruta “La Séquia del Port” i potenciar un nou producte turístic.

L’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, ha destacat sobre aquest tema que “el conveni ens permet executar la segona fase d’un projecte per a finalitzar la senyalització de la Sèquia del Port, una senda històrica que afecta als termes municipals d’Albaida, Atzeneta d’Albaida i El Palomar”.

El responsable municipal ha agraït a la diputada l’ajuda de la Diputació de València que “és fonamental per a dur a terme aquest projecte i fomentar el turisme de la zona”.
– See more at: http://portal.dival.es/sala-prensa/content/albaida-finalitza-la-senyalitzacio-de-la-ruta-la-sequia-del-port#sthash.QRfYug71.dpuf
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.