Albaida finalitza la senyalització de la ruta “ La Séquia del Port”

Albaida FOTO
image-289769
L’Ajuntament d’Albaida finalitza la senyalització de la ruta turística “La Séquia del Port” amb la col·laboració del Patronat de Turisme.
La diputada de Turisme, Pilar Moncho, i l’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, han signat recentment el conveni de col·laboració per a l’adequació de l’itinerari.

La instal·lació de la senyalètica permet oferir una informació detallada dels principals atractius de la ruta “La Séquia del Port” i potenciar un nou producte turístic.

L’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, ha destacat sobre aquest tema que “el conveni ens permet executar la segona fase d’un projecte per a finalitzar la senyalització de la Sèquia del Port, una senda històrica que afecta als termes municipals d’Albaida, Atzeneta d’Albaida i El Palomar”.

El responsable municipal ha agraït a la diputada l’ajuda de la Diputació de València que “és fonamental per a dur a terme aquest projecte i fomentar el turisme de la zona”.
– See more at: http://portal.dival.es/sala-prensa/content/albaida-finalitza-la-senyalitzacio-de-la-ruta-la-sequia-del-port#sthash.QRfYug71.dpuf

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.