banner_990x90_EFE (1)

La Bene ofereix activitats, música i tallers infantils per a Nadal

La programació del Àrea de Cultura de la Diputació de València en el Centre Cultural La Beneficència serà especial amb motiu del Nadal amb tot tipus d’activitats, festes i tallers fins al dia 6 de gener, que comencen avui amb el taller infantil “Fem una marioneta i després representem un conte” que tindrà lloc de 12 a 14 hores. Aquesta activitat es durà a terme també els dies 24, 29,30 i 31 de desembre i 2, 3,5 i 6 de gener.

Aquest taller vol estimular la capacitat de joc i la creativitat dels més xicotets a través de les titelles. En un primer moment construiran una marioneta utilitzant materials diversos i després representaran un conte on podran manipular i donar vida a les titelles: fabricació, locomotricidad i imaginació a parts iguals en una activitat pensada i realitzada per la companyia ‘Contes per al nou mil.lenni’.

Feretes i Cançonetes durant el cap de setmana

Les activitats de la Bene per a aquestes festes continuen amb Feretes i cançonetes, el festival musical que se celebrarà els dies 26 i 27 de desembre en el qual participaran Pep Gimeno “Botifarra”, Dani Miquel, Xavi Sarrià, Lluerna Teatre, Auxili, Aspencat, Borja Penalva i Mireia Vives, Atupa, Trobadorets, The Penguins, Almudena i els seus contes amb acordió, Clara Andrea i Ovidi Twins.

A més, el festival també comptarà amb tallers de circ, música, muixeranga i jocs valencians. El Festival de Feretes i Cançonetes és una producció de Cercavila.

Els dies 26 i 27, amb horari de 12 a 14 i de 10 a 14 hores, també es realitzara un taller de manualitats nadalenques.

La Fira de les Meravelles

A més, la ‘Feria de las Maravillas’ del Circ del Gran Fele també estarà en la Beneficència durant el 29, 30 i 31 de desembre i el 2, 3,5 i 6 de gener de 10 a 14 hores. Aquesta activitat familiar recupera les atraccions habituals que hi havia en els circs fa un segle
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.