Altur i l’alcalde de Benifairó de les Valls estudien la realitat del municipi

1.- Altur se reúne con alcalde de Benifairó de les Valls foto_Abulaila (1)
image-300408
El diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, i l’alcalde de Benifairó de les Valls, Toni Sanfrancisco, s’han reunit en la Diputació de València per a analitzar la realitat d’aquesta població del Camp de Morvedre i les seues necessitats més urgents.
Altur i Sanfrancisco han comentat els projectes més immediats de l’Ajuntament i les noves línies d’acció de l’àrea que dirigeix el diputat, qui ha traslladat al primer edil la plena disposició de la Diputació per a col·laborar amb el consistori «en totes les iniciatives que generen benestar i desenvolupament per a la població».

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.