Josep Bort pren nota de les necessitats de la Unitat Forestal del Consorci Provincial de Bombers

ApoDDRUIXXp74fXlsStVqMvID7vvmH9FJuXFeLuDzR54
image-300411
El diputat i president delegat del Consorci Provincial de Bombers de València, Josep Bort, s’ha reunit aquest matí en la Unitat Forestal amb els coordinadors i tècnics forestals de l’organisme d’emergències per tal de conèixer i escoltar les necessitats més urgents dels professionals.

El diputat ha assistit a aquesta reunió mensual de treball per a compartir opinions amb els membres de la unitat encarregada de coordinar les brigades forestals de la Conselleria amb les tasques preventives i d’extinció d’incendis forestals.

Josep Bort s’ha interessat per l’acció de tots els efectius del Consorci, ha anotat les inquietuds i reivindicacions dels treballadors i s’ha compromés a estudiar cadascuna de les demandes i propostes rigorosament.

Aquesta reunió forma part del recorregut del diputat per tots els parcs de bombers del Consorci, on ha escoltat de primera mà i sense filtre les peticions més importants dels efectius d’emergència en matèria de personal i infraestructures, dos de les partides que més han augmentat en els pressupostos del 2016.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.