Amb motiu de la cavalcada dels Reis Mags, el trànsit patirà certes alteracions

Valencia Noticias | Redacción.– La cavalcada, que té prevista una duració de 17.00 a 22:00 hores, iniciarà el recorregut al passeig de l’Albereda, continuant pel carrer del Justícia, General Palanca, General Tovar, carrer de la Pau, plaça de la Reina, Sant Vicent Màrtir i plaça de l’Ajuntament, fins a acabar al carrer de Xàtiva.

La cabalgata, que tiene prevista una duración de 17.00 a 22.00 horas.
image-294790

Cal tindre en compte, no obstant això, que a partir de les 17:00 hores es produirà el tall al trànsit des del pont del Real fins al pont de l’Exposició, i que a partir de les 8:00 hores del matí estarà prohibit estacionar a l’Albereda.

EMT València ha establit un dispositiu especial que inclou importants reforços en les línies 4, 6, 8, 9, 10, 11, 16, 19, 27, 28, 32, 35, 60, 62, 70, 71, 72 i 81 perquè els més menuts i les seues famílies puguen assistir amb fluïdesa a la cavalcada dels Reis Mags. Igualment, per a la nit de Reis, es duplica el servici de les línies nocturnes.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.