banner_990x90_EFE (1)

Amparo Marco participa en un debat a Madrid sobre el govern de les universitats

L’alcaldessa participa en un debat-diàleg en la Institució Lliure d’Ensenyament amb motiu de la presentació del llibre de Francisco Michavila

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, participa demà a Madrid en un debat-diàleg sobre el govern de les universitats en un acte que se celebra en la Institució Lliure d’Ensenyament a propòsit de la presentació del llibre de l’ex rector de la Universitat Jaume I Francisco Michavila titulat El gobierno de las universidades. Reformas necesarias y tópicos manidos. Marco compartirà espai de debat amb l’acadèmic Darío Villanueva, de la Real Acadèmia Espanyola de la Llengua; Juan Juliá, vicepresident executiu de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles; Vicent Climent, rector de la Jaume I; José Luis López de Silanes, president del Consell Social de la Universitat de La Rioja i de la companyia CLH; Ben deWinter, de la University of Boston i el propi Francisco Michavila, de la càtedra Unesco.

Marco exposarà les seues experiències, sensacions, percepcions i paral·lelismes entre el govern de les universitats i el govern d’un ajuntament. “Aquest diàleg distès ens permetrà fer una reflexió assossegada sobre una institució, la universitat, que té molts punts en comú amb un Ajuntament. I en el cas de la nostra ciutat especialment; l’Ajuntament perquè és la més propera als ciutadans i la Universitat per la seua implicació social, econòmica i cultural. Castelló no s’entendria sense la seua universitat pública”, ha explicat l’alcaldessa.

El debat-diàleg, que estarà moderat per la periodista d’El Mundo Olga R. Sanmartín, començarà a les 19.30 i pretén dibuixar el paper de les universitats en la nostra societat, les seues oportunitats, les seues realitats i els seus reptes. L’alcaldessa de Castelló ha agraït “l’oportunitat de participar en aquest fòrum que reflexionarà sobre dos de les meues passions, la universitat i la política local”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.