Amparo Marco reivindica més infraestructures sociosanitàries en l’aniversari del Centre Gran Via

IMG_0058
image-374421
L’alcaldessa destaca la voluntat de l’ajuntament de col·laborar amb la Generalitat per a avançar en aquesta important matèria

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha assistit aquest matí a l’acte de celebració de l’aniversari del Centre Sociosanitari Gran Via al costat dels regidors José Luis López i Mary Carmen Ribera. Marco ha afirmat que “centres com el Gran Via són necessaris i imprescindibles per a aconseguir la qualitat de vida que es mereixen els castellonencs” i ha mostrat la seua satisfacció perquè aquest tipus d’instal·lacions “estan donant resposta a les necessitats socials de la ciutadania”.

L’alcaldessa ha aprofitat aquest acte per a reivindicar a la Generalitat Valenciana que “potencie les inversions i les infraestructures sociosanitàries en la nostra ciutat, perquè les administracions públiques han de dirigir els seus esforços a millorar les condicions de vida de la ciutadania”. En aquest sentit, ha destacat l’esforç de l’ajuntament per col·laborar amb la Conselleria de Polítiques Inclusives en defensa de les polítiques socials i ha posat com a exemple la cerca d’una solució consensuada per a la residència de Lledó.

La primera edil ha indicat “destinar els recursos necessaris per a les persones que més ho necessiten és un dels compromisos fonamentals del Govern municipal de Castelló i per açò des del primer moment hem reforçat les polítiques d’emergència social per a ajudar a les persones més vulnerables i hem incrementat la despesa social en un 13% “.

El Centre Sociosanitari Gran Via va obrir les seues portes fa quatre anys i ofereix serveis de Centre de Dia, Psicòleg, Consulta Mèdica, Podologia i Perruqueria, Gimnàs de Rehabilitació i la Sala Polivalent. També acull la Residència per a Alzheimer, amb 17 places, i una residència per a persones amb Discapacitat Física amb 40 places, 24 d’elles per a estada diürna. En les seues instal·lacions està situat el CEEM, Centre Específic per a Malalts Mentals Crònics, amb un total de 40 places i el Centre de Rehabilitació i Inserció Social per a malalts mentals (CRIS), amb un total de 70 places. Finalment, Gran Via també alberga el Centre de Dia per a Persones amb Dany Cerebral Sobrevingut amb 60 places.

“Estem parlant de col·lectius especialment sensibles i l’ajuntament, com a Administració més propera al ciutadà, ha d’estar al costat de les persones més vulnerables perquè el primer és garantir la qualitat de vida de tots els nostres veïns i veïnes. Les nostres prioritats estan molt clares” ha conclòs Marco.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.