banner_990x90_EFE (1)

Amparo Mora i Laura Chorro preparen accions conjuntes contra la violència de gènere

La diputada de Benestar Social i Sanitat, Amparo Mora, s’ha reunit amb la directora general de la Dona, Laura Chorro, per a abordar noves línies d’actuació en matèria de violència de gènere, segons ha informat la responsable provincial qui ha destacat que sempre hi ha hagut molt bona col·laboració entre ambdós institucions en un tema tan sensible com este.

Amparo Mora se reune con la d.g. de la mujer foto_Abulaila

Mora ha informat que per a l’any que ve s’estan estudiant projectes per a dur a terme en la província de València tant en matèria d’informació i prevenció com d’assistència a les víctimes, mitjançant els protocols establits.

La igualtat efectiva és l’objectiu social que es marquen ambdós institucions. «Cal eradicar la violència de gènere atés que les polítiques públiques tenen mitjans per a abordar estos problemes des del telèfon 016, des del telèfon 24 hores d’Atenció a la Dona de les comunitats autònomes i des dels serveis socials dels municipis més grans, policia i hospitals» ha explicat Laura Chorro.

La diputada provincial ha dit que en els pressupostos que s’estan elaborant per a l’any 2014 la igualtat i violència de gènere tindrà un apartat per a actuar en els municipis valencians que encara tenen estos programes per desplegar.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.