Anaïs Menguzzato es reunirà amb el veïnat del cabanyal-canyamelar per a decidir la ubicació de les dependències de la policia local en la zona zero

La responsable de Protecció Ciutadana explica que les opcions són el carrer d’Escalante, Josep Benlliure o Progrés

La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha anunciat que té previst reunir-se esta setmana amb els veïns i veïnes del Cabanyal-Canyamelar per a decidir la ubicació de les dependències de la Policia Local en la coneguda com a “zona zero”. Anaïs Menguzzato ha precisat que es tracta d’una nova instal·lació que reunix “les condicions necessàries perquè els i les agents puguen desenvolupar el seu treball amb total seguretat”.

A més, ha explicat que les noves dependències podran situar-se en el carrer d’Escalante, Josep Benlliure o Progrés. En qualsevol cas, la decisió s’adoptarà d’acord amb els i les veïnes de la zona als qui també trasllada que es va a realitzar un esforç per a reforçar l’atenció ciutadana durant la vesprada i la nit amb més efectius.

Així mateix, ha recordat que després de la reorganització de la plantilla, les patrulles de dia del Marítim comptaran amb cinc agents més, és a dir, sis oficials i quaranta-dos agents. Per la seua banda, la patrulla de nit disposarà d’un oficial més perquè hi haja un en cada torn, de manera que seran dos oficials i catorze agents.

També ha incidit que amb la posada en marxa de la UCOS (Unitat de Convivència i Seguretat), es podran planificar actuacions puntuals i de major importància tant en el Cabanyal-Canyamelar com en qualsevol altre barri de la ciutat en ser el torn de nit el més beneficiat quant a dotació de personal, amb 110 oficials i agents.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.