Arreplegada de taronges

0216 Arreplegada taronges 1La campanya d’arreplegada de taronges duta a aterme per la regidoria de Parcs i Jardins continua a bon ritme i acabarà en uns 15 dies aproximadament. Els barris de Campanar, la Saïdia, Pla de Real, Poblats Marítims, Camins al Grau, Algirós, Benimaclet, Rascanya, Benicalap i diferents Pobles de València tenen programats la retirada de les taronges amargues dels carrers, places i zones enjardinades públiques fins al pròxim 23 de febrer. S’avança així uns dies el final d’esta campanya que tal i com ha explicatr la regidora Pilar Soriano, “té com a intenció retirar totes les taronges amargues de tots els arbres de la ciutat. Des de l’Ajuntament hem programat este pla perquè els fruits dels arbres estiguen retirats com més prompte millor i tinguen la menor afecció a la vida de la ciutat, per això s’ha d’actuar de manera eficaç i coordinada en tots els districtes, tal i com estem fent”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.