Arriba a Sagunt a Escena ‘Innerland. L’illa de dins’

El Péndulo | Redacció.- Demà dimecres arriba al Teatre Romà de Sagunt l’espectacle ‘Innerland. L’illa de dins” dels valencians Crít Companyia de Teatre amb què continua la programació d’aquesta XXXIII edició d’este festival.

‘Innerland. L’illa de dins’ ha sigut dirigida per Daniel Tormo i María José Soler i està interpretada per Raúl Junquera (Trompeta), Daniel Mulet (Trompeta), Honorio Muñoz (Trompa), David Pont (Trombó) i Miguel Vallés (Tuba).

La representació serà el dimecres 27 a les 22.30 hores en el Teatre Romà.
image-408391

La representació serà el dimecres 27 a les 22.30 hores en el Teatre Romà.

Aquesta és la història d’un naufragi, cinc supervivents arriben a una illa en què entre altres despulles del naufragi hi ha cinc instruments musicals dos trompetes, una trompa, un trombó i una tuba. Els nàufrags ignoren la utilitat d’aquestos objectes daurats , però a poc a poc, descobriran les seues sonoritats i es convertiran en els seus companys inseparables a través dels quals seran capaços d’expressar tots els seus sentiments i tot això sense paraules.

La comunicació entre els cinc protagonistes del muntatge es basa en el gest, la veu i la música que interpreten, en l’espectacle podrem escoltar retalls de peces de Tchaikovsky, Gershwin, Puccini, Debussy o Richard Rodgers, entre altres.

‘Innerland’ que va ser representada en el Teatre Rialto en el marc del festival Tercera Setmana, és una reflexió artística sobre la relació del músic amb el seu instrument, és un homenatge als intèrprets, però també a les seues eines de treball que acompanyen el músic al llarg de tota la seua vida.

La companyia Crít va nàixer en 2008, posteriorment va dur a terme el projecte Escena Jove que acosta el teatre als espectadors més jóvens i van assumir el projecte teatral europeu Escena Erasmus, en la Universitat de València, que en 2011 els va fer aconseguir el tercer premi Carlemany de la Joventut que atorga el Parlament Europeu.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.