Arriba al Festival de Jazz l’espectacular Hermeto Pascoal i la seua ‘Brazilian Experience’

El Péndulo | Redacció.- Arriba al XX Festival de Jazz del Palau de la Música l’espectacular Hermeto Pascoal, tot un referent i llegenda viva de la història de la música que debuta al Palau, i que presentarà demà dimecres (a les 22:00 hores) la seua ‘Brazilian Experience’ a la Sala Iturbi. Mestre d’artistes consagrats, no en té prou amb tocar instruments dels més variats, perquè fa música amb qualsevol artefacte.

Hermerto Pascoal
image-398446

Hermerto Pascoal

Mundialment reconegut com un dels millors improvisadors i més innovadors compositors contemporanis, en els seus espectacles no pot donar-se res per fet, perquè sempre busca noves fórmules i camins sonors entre la tradició i la transgressió, en què fusiona la música tradicional brasilera amb el jazz i l’experimentació. Sempre a la recerca d’un llenguatge musical propi que ell anomena “música universal”.

Estarà acompanyat a l’escenari per una formació de grans músics multiinstrumentistes, amb els quals compartix en alguns casos una trajectòria de 25 anys i amb qui ha recorregut tot el planeta actuant en els millors escenaris. Hermeto tocarà el  teclat, acordió, flauta baixa, copes d’aigua…, la veu anirà a càrrec d’Aline Morena amb la guitarra de 10 cordes i la percussió corporal, Itiberê Zwarg s’encarregarà del baix elèctric i percussió, André Marques tocarà el piano, la  flauta i la percussió, S.P. Ramos els saxòfons, flautes i percussió, Fábio Pascoal la percussió i direcció de llotja, i la bateria i la percussió d’Ajurina Zwarg.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.