Benestar Social multiplica per sis les ajudes al lloguer social al gener respecte a l’any 2015

L’any passat es van concedir 13 ajudes durant el primer mes mentre que en el mateix període de 2106 s’han concedit 79

Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Castelló han multiplicat per sis les ajudes al lloguer social concedides durant el passat mes de gener en comparació del mateix període de l’any 2015.

Així, mentre l’anterior Govern va concedir al gener de 2015 un total de 13 ajudes al lloguer, el nou Govern Municipal ha tramitat fins a 79 ajudes pel mateix concepte en el mateix periode de l’any, amb un import total de 28.800 euros i una mitjana per ajuda de 364 €. “Açò visualitza, no solament la celeritat amb la qual s’estan tramitant les ajudes a emergència social des de la Regidoria de Benestar Social, sinó la voluntat de l’Ajuntament d’estar al costat dels que pitjor ho estan passant a través de tots els mitjans possibles”, ha comentat el regidor delegat de l’àrea, José Luis López.
L’edil també ha volgut recordar que “la concessió de l’habitatge social no és l’única via des de la qual podem ajudar a la gent que es troba en una situació complicada. També oferim la possibilitat d’accedir a ajudes al lloguer o d’alimentació i higiene. A més, hem signat convenis amb les empreses de subministrament d’energia per a evitar el tall de llum, aigua o gas”.
López també ha insistit que “des de diverses àrees municipals treballem per a portar un seguiment de cada cas en particular, analitzar les seues necessitats i establir, dins de les possibilitats, els mecanismes que permeten a les famílies eixir de la situació en la qual es troben i que els obliga a recórrer a ajudes d’emergència social”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.