Benestar Social suma noves activitats en el centre Urban dirigides a un públic més jove

Concejal de Bienestar Social, José Luis LópezAfegeix a la programació, cursos de punt de ganxo i espart que són de caràcter gratuït igual que la resta de l’oferta lúdica municipal

La Regidoria de Benestar Social i Dependència ha sumat dues noves activitats a la programació de centre polifuncional Urban, situat en la Quadra Salera s/n. Es tracta de propostes relacionades amb les manualitats de punt de ganxo i espart, dirigides preferentment a un públic més jove seguint la línia de pla lúdic i oci llançat per la citada regidoria.

Tots dos cursos, el de punt de ganxo i el d’espart, han començat aquesta setmana i són de caràcter gratuït. Les inscripcions als als mateix poden realitzara en el propi centre fins a completar aforament i s’impartiran els dilluns en horari de 17.30 a 19:00 hores el primer i els divendres 15.30 a 17.00 hores el segon.

Cal recordar que la Regidoria de Benestar Social i Dependència ha dotat de gran contingut el centre polifuncional Urban, amb una oferta dirigida a tots els espectres de la societat. Entre la programació destaca explica contes, marionetes, ludoteca, tallers de robòtica i curtmetratge, classes de ball modern, pilates, zumba, tai chí-ioga, mindfulness, gimnàstica abdominal hipropesiva, converses en valencià i anglès, tècniques d’estudi per a escolars, senderisme o cuina en família.

El citat centre també posa a la disposició del públic altres tallers teòric-pràctics, tals com a marca personal per a la cerca d’ocupació, tècniques de autoventa, cerca d’ocupació amb dispositius mòbils, hàbits de vida saludables, alimentació sana amb menors i estratègies per a afrontar els conflictes i rabietes dels nostres fills.

Les inscripcions per a participar en qualsevol d’aquestes activitats poden realitzar-se en el propi centre polifuncional Urban, cridant per telèfon al 964 241 040 o mitjançant correu electrònic enviant un email a marche@castello.es.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.