Benicalap celebra este cap de setmana el seu XVI Volta a Peu Silidària ‘És Possible’

València Notícies | Redacció.- Benicalap celebra este cap de setmana el seu XVI Volta a Peu Solidaria “És Possible”. Amb un recorregut previst de poc més de 6 quilòmetres de longitud, donarà començament a les 09:00 hores del diumenge 27. Amb este motiu, el Centre de Gestió de Tràfic de l’Ajuntament ha preparat un dispositiu especial, per a garantir la bona marxa de la cita esportiva, així com la normalitat en la mobilitat urbana durant la seua realització.plano-xvi-volta-a-peu-silidaria-es-possible

Segons l’organització, la duració prevista de la carrera serà d’aproximadament una hora. Els talls i obertura al trànsit es duran a terme de manera gradual, segons e pas de la carrera pel l’itinerari marcat.

Un dia davant de, el dissabte 26, estan previstes unes carreres infantils en el carrer de La Safor, entre Nicassi Benlloch i Corts Valencianes, que es realitzaran entre les 16:30 i les 18:30 hores.  Per esta raó, a carrer La Safor romandrà tancada al trànsit en ambdós sentits des del dissabte a les 10:00 hores fins al diumenge a les 12:30 hores.

La conversió en zona de vianants de la plaça de l’Ajuntament

De manera paral·lela, i com cada diumenge de final de mes, la plaça de l’Ajuntament assumirà la condició d’espai de vianants, per a acollir activitats a peu de carrer. A això se suma, este diumenge, la celebració del Dia Internacional per a Combatre la Violència de Gènere, en el marc de la qual se celebrarà en la dita plaça l’Igual-ment Fest entre les 11:00 i les 19:00 hores.

Com en cada ocasió, les mesures quant a les afeccions sobre el trànsit i els talls derivades de la peatonalización de la plaça de l’Ajuntament preveuen que únicament puguen accedir a ella en vehicle rodat els residents, l’EMT i els taxis, per mitjà d’un carril provisional habilitat entre els carrers Periodista Azatti i Roger de Llòria.

Cal tindre en compte, també, que l’accés a Plaça de la Reina a partir de la intersecció dels carrers de la Paz i Marquès de Dosaigües serà exclusiu per als veïns, autobús i taxis, així com l’accés a la plaça de Sant Agustí pels carrers de Xàtiva i Sant Vicent Màrtir.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.