BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Benicarló ja té cartell per a la XXIII Festa de la Carxofa

cartellcarxofa2016«La flor del poble», d’Alejandra Roda, ha estat el cartell escollit per a convertir-se en la imatge de la XXIII Festa de la Carxofa. Al concurs s’han presentat 13 originals, tots ells d’extraordinària qualitat.

Poc a poc ens apropem a una nova edició de la Festa de la Carxofa, i la presentació del cartell anunciador és una de les primeres senyals. Els regidors d’Agricultura, Domingo Roca, i Turisme, Rosana Marzá, acompanyats del president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen, Francisco Lluch, i de la guanyadora del Concurs del cartell anunciador de la Festa de la Carxofa, Alejandra Roda, han fet els honors a la que serà la imatge més representativa de la festa.

«La flor del poble» ha estat el treball escollit entre els 13 que s’han presentat al concurs, una fotografia on la protagonista és la carxofa des del punt de vista de la flor que és, un element poc conegut però de gran bellesa. La seua autora, crescuda ja en la generació digital, ha fet servir les influències procedents del món de les xarxes socials com Pinterest o Instagram, on la imatge és la gran protagonista. «Vaig estar mirant els cartells de les últimes edicions i em vaig adonar que mai s’havia tractat la carxofa com una flor. Així que l’he tractat com una flor, amb una imatge amb una gran profunditat i amb un protagonisme especial per a la tipografia».

Tot i que els 13 cartells que s’han presentat al concurs són «d’una qualitat extraordinària», en paraules del regidor d’Agricultura, de cara als propers anys l’Ajuntament treballarà per a incrementar la participació reduint els costos de producció dels cartells. Roca també ha explicat que s’estan ultimant els detalls del programa d’actes de la Festa de la Carxofa i que pròximament s’anunciarà la persona que enguany rebrà la Carxofa d’Or.

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.