Black Friday en Castelló

Després de l’encès oficial, l’alcaldessa Amparo Mraco i les regidores Patrícia Porta i Carmen Oliver han visitat alguns dels comerços del centre adherits al Black Friday, que enguany compleix la seua quarta edició. La Regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica ha programat, per primera vegada, activitats de dinamització fixes i itinerants pel centre de la ciutat per a enriquir l’ambientació i afavorir la dinamització.

151127 black friday (4)
image-271621

Importants descomptes i un horari d’obertura especial són els dos elements essencials que caracteritzen el Black Friday. Els xicotets comerços de Castelló obrin avui divendres fins a les 24:00, i demà dissabte de 10:00 a 22:00 per a facilitar les compres. La regidora Patricia Puerta ha destacat que “el Black Friday s’inspira en el model americà de trencar els preus en una jornada de shopping intensiu però, en el cas de ciutats com Castelló, té també un vessant de proximitat ja que facilita les compres en el xicotet comerç, el que ajuda a mantenir vius els barris i generar riquesa en la ciutat”.

La Regidoria d’Impuls de l’Activitat Econòmica ha editat 2.500 cartells perquè el Black Friday i ha establit 10 punts fixos d’animació de ball en la plaça del Real, dos en el carrer Al mig, el carrer Alloza, la plaça de l’Herba, Santa Clara, la plaça Tetuán i en els carrers Trinitat, Temprado i Luis Vives a més hi haurà una actuació itinerant d’un grup infantil que s’iniciarà en la Porta del Sol, continuarà per la plaça del Real, el carrer Bayer, l’avinguda del Rei En Jaume, el carrer Poeta Guimerà, carrer Major, plaça de la Pau, carrer Falcó i finalitzarà en Porta del Sol. Amparo Navas
Fotógrafa Ayuntamiento

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.